• darkblurbg

AlpenParks Taxacher Kirchberg (Tirol)

Vanaf € 369.000,- k.k. excl. inventaris & parkeerplaats.
AlpenParks Taxacher Kirchberg (Tirol)

AlpenParks introduceert een prachtig appartementencomplex, Spa & Ski-resort in Tirol. Het complex bestaat uit 37 appartementen in moderne Oostenrijkse bouwstijl met unieke details. Genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en daarnaast profiteren van de prachtige zonligging. Met Kitzbühel aan uw linkerzijde en Westendorf aan de rechterzijde heeft u het beste van 2 werelden binnen handbereik. Kortom een unieke kans om inflatiebestendig te investeren in een hoogwaardige regio.

AlpenParks Resort Viehhofen

Uitverkocht!
AlpenParks Resort Viehhofen

AlpenParks introduceert een prachtig appartementencomplex & ski-resort in Viehhofen(Skigebied Saalbach-Hinterglemm) Het complex bestaat uit 29 appartementen in Oostenrijkse bouwstijl met unieke details. Genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en daarnaast profiteren van de prachtige zonligging aan de rand van Viehhofen. Investeren & genieten, dat is het credo in het grootste skigebied van Oostenrijk Interesse?

AlpenParks Montana Resort Matrei (Ost-Tirol)

Uitverkocht!
AlpenParks Montana Resort Matrei  (Ost-Tirol)

AlpenParks introduceert een prachtig kleinschalig appartementencomplex in Matrei (Ost-Tirol), gelegen bij het reeds bestaande AlpenParks hotel Matrei. Het complex bestaat uit een 9-tal twee-slaapkamerappartementen, 3 studio’s en 2 prachtige Penthouses. Oostenrijks bouwstijl met Italiaanse flair. Genieten van de Tirolse gastvrijheid en daarnaast profiteren van de prachtige ligging van de complex aan de rand van het centrum van Matrei.

AlpenParks Hochkönig in Mühlbach (Salzburgerland)

uitverkocht!
AlpenParks Hochkönig in Mühlbach (Salzburgerland)

Gelegen midden in het centrum van Mühlbach realiseert AlpenParks een luxueus appartementencomplex met 39 ruime appartementen. Er zijn studio's, 1, 2 of 3 slaapkamer appartementen te koop. Alle appartementen hebben uitzicht en zonligging uiteraard mede afhankelijk van de positie in het complex. Via de knop brochure-aanvraag kunt u nadere informatie aanvragen over dit unieke project. Inclusief plattegronden en actuele prijslijst.

AlpenParks Resort Alpina te Seefeld (Tirol)

uitverkocht!
AlpenParks Resort Alpina te Seefeld (Tirol)

In het hart van de Tiroler Alpen ligt de schitterende (wintersport)plaats Seefeld. Omgeven door het grootste natuurpark van de Oost-Alpen, gelegen op een plateau op 1200 meter hoogte. Tevens heeft deze locatie de meeste zonuren van de regio. Dit project is uitverkocht! Oplevering voorjaar 2020.