Doorverkoop

3443C5b90d57bd533840fc9c20e291f1

Ondanks het feit dat wij projectontwikkelaar zijn en geen makelaar, komen er zo nu en dan prachtige appartementen in de doorverkoop in onze reeds opgeleverde AlpenParks projecten. Dit zijn "nieuwe" appartementen welke door AlpenParks worden verhuurd en beschikbaar komen voor de verkoop.

Op dit moment hebben we in de doorverkoop appartementen in:

  • Zell am See (Salzburgerland)
  • Mühlbach
  • Viehhofen (Saalbach-Hinterglemm)
  • Seefeld (Tirol)

Kwaliteits onroerend goed op A-1 locaties in de meest populaire gebieden van Oostenrijk.

Doorverkoop

Alpenparks - Appartement & Ferien Resort Viehhofen (Saalbach-Hinterglemm)
Appartement & Ferien Resort Rehrenberg te Viehhofen (Saalbach-Hinterglemm) Doorverkoop

AlpenParks biedt te koop aan: 2-slaapkamerappartementen geschikt voor 4 tot 6 personen. 1 appartement van ca. 56 m2 vraagprijs € 339.000,- en 1 appartement van ca. 65 m2 vraagprijs € 349.000,- incl. inventaris, parkeerplaats en eigenarenruimte. 3-slaapkamerappartement geschikt voor 6 tot 8 personen van ca. 83 m2 vraagprijs € 495.000,- incl. inventaris, parkeerplaats(en) en eigenarenruimte. Beide appartementen zijn direct te aanvaarden.

Lees verder
AlpenParks - Central Zell am See (centrum) Penthouse te koop!
AlpenParks Zentral Zell am See Penthouse te koop Doorverkoop

Dit prachtige 3-slaapkamer Penthouse is opgeleverd in december 2014 en volledig gemeubileerd incl. 2 ruime badkamers en een prachtige open haard. Het Penthouse wordt verhuurd via AlpenParks Oostenrijk en u heeft ruime eigengebruik mogelijkheden van max. 12 weken per jaar en tevens recht op de "last-minute" boeking. Deze centrum A1-locatie is door zijn ligging uniek, met zicht op de "Zeller See". Skilift op 500 meter en alle faciliteiten op loopafstand.

Lees verder
AlpenParks - Resort Alpina Seefeld Tirol
2-slaapkamerappartement 65 m2 te koop. Doorverkoop

Gelegen in het hart van de Tiroler Alpen, biedt dit Resort Alpina in Seefeld Tirol een uitstekende locatie nabij het centrum, inclusief volledige zonligging.

Lees verder
AlpenParks - Hochkönig te Mühlbach
2 appartementen te koop Doorverkoop

Dit prachtige 2-slaapkamerappartement is opgeleverd in december 2019 Is volledig gemeubileerd en heeft 2 ruime badkamers en een prachtige sauna. Het appartement wordt verhuurd via AlpenParks Oostenrijk en u heeft ruime eigengebruik mogelijkheden van max. 12 weken per jaar en tevens recht op de "last-minute" boeking.

Lees verder
Alpenparks - Penthouse Zell am See-Zuid Areithxpress
Luxe penthouse Zell am See-Zuid Doorverkoop

Ontdek dit ultieme ruime Penthouse in Zell am see-Zuid Oostenrijk. Dit exclusieve Penthouse biedt een ongeëvenaarde woonervaring met een woonoppervlakte van circa 154 m² en een ruim balkongedeelte van 39 m². Het penthouse is volledig gemeubileerd en inclusief een afsluitbare eigenarenruimte van 5 m², perfect voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen.

Lees verder