Actuele projecten

6440A127f44aa014d8265b0cb667480a

Te koop

AlpenParks - appartementencomplex Resort Taxacher Tirol
Studio’s vanaf € 277.000.- K.K. excl. parkeerplaats & inventaris Te koop

AlpenParks introduceert een prachtig appartementencomplex Taxacher Tirol. Het complex bestaat uit 37 appartementen en 13 studio's in moderne Oostenrijkse bouwstijl met unieke details. Genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid en daarnaast profiteren van de prachtige zonligging. Met Kitzbühel aan uw linkerzijde en Westendorf aan de rechterzijde heeft u het beste van 2 werelden binnen handbereik. Kortom een unieke kans om inflatiebestendig te investeren in een hoogwaardige regio. Oplevering gepland december 2024.

Lees verder

Verkocht

AlpenParks - Montana Resort Matrei Ost-Tirol
Uitverkocht Verkocht

AlpenParks introduceert een prachtig appartementencomplex & ski-resort in Montana Resort Matrei. ligt in het hart van het Hohe Tauern National Park in het Oosten van Tirol...

Lees verder
AlpenParks - Hochkönig in Mühlbach Salzburgerland
Uitverkocht Verkocht

Mühlbach is een authentiek dorp midden in het prachtige "Steinernen Meer gebergte" op een hoogte van ca. 1000 meter. Heeft een mooi langgerekt skigebied van ca. 150 km en is zeer kindvriendelijk.

Lees verder
Alpenparks - Resort Alpina te Seefeld Tirol
Uitverkocht Verkocht

In het hart van de Tiroler Alpen ligt de schitterende Resort Alpina te Seefeld Tirol. Omgeven door het grootste natuurpark van de Oost-Alpen, gelegen op een plateau op 1200 meter hoogte. Tevens heeft deze locatie de meeste zonuren van de regio. Seefeld is uitgeroepen tot één van de ‘‘12 mooiste Alpendorpen“ in Oostenrijk en Zwitserland. Zij behoort tot de wereldberoemde toeristen trekpleisters in de Europese Alpen.

Lees verder
Brochure

Vraag de door u gewenste projectbrochure aan en u ontvangt deze digitaal in uw mailbox.

Brochure-aanvraag