Verhuur

Investeren in Oostenrijks vastgoed uw ideale pensioenvoorziening!

Rendement, waardestijging & genieten gaan hand in hand

906203E688e472f15a5ce4b742a92110

Verhuur

 

Om u het als koper nog makkelijker te maken hebben wij voor u een aantal belangrijke zaken op een goede en adequate wijze geregeld.

  • Het volledige aankooptraject wordt in Nederland bij een Nederlandse notaris afgehandeld. Dus geen stress door onduidelijke overeenkomsten of heen en weer reizen naar Oostenrijk. Uiteraard ontvangt u vooraf alle relevante stukken m.b.t. de aankoop van het appartement of chalet zodat u deze in alle rust de kunt doornemen en mogelijke vragen kunt stellen inzake de afwikkeling van uw aankoop. 
  • Alle fiscale werkzaamheden welke betrekking hebben op uw aankoop en verhuur worden volledig uit handen genomen door Rohrmoser Steuerberatung GmbH Dit fiscale adviesbureau zorgt ervoor dat alle fiscale werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd conform de actuele geldende wettelijke regels. Dit geldt voor zowel de BTW verrekening als aangifte inkomstenbelasting
  • Verhuur en beheer van uw prachtige appartement zal door AlpenParks GmbH te Zell am See worden gedaan. U behoeft alleen maar door te geven wanneer u zelf van het appartement gebruik wenst te maken. De weken bepaalt u zelf en ook de periode (bijv. Kerst, Karnaval etc). Tevens kunt u ten allen tijden de "last-Minute" boeking  vastleggen wanneer u op korte termijn (1 week voor vertrek) naar uw appartement wenst af te reizen.
  • Hypotheek in Oostenrijk nodig? Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken m.b.t. een financiering in Oostenrijk. Op basis van uw wensen nemen wij contact op met de desbetreffende bankinstelling. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken behoeft u alleen uw financiële gegevens beschikbaar te stellen, zodat de bank op een snelle en doortastende wijze uw aanvraag in behandeling kan nemen. Deze volledige hypotheekaanvraag nemen wij voor u uit handen indien door u gewenst. De kosten hiervoor bedragen 1% van de gevraagde hypotheeksom.(AlpenParks BV)

Kortom u behoeft alleen te genieten en zich geen zorgen te maken over de “bedrijfsmatige” verhuur.

 

Nieuwsbrief-aanmelding

Interesse in een prachtig appartement of chalet in Oostenrijk? Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

U bent dan als een van de eerste op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot onze (nieuwbouw) projecten en doorverkoop appartementen

Brochure

Vraag de door u gewenste projectbrochure aan en u ontvangt deze digitaal in uw mailbox.

Brochure-aanvraag